Live Compact  - Live Large

”Asumistarpeet ovat viime vuosien aikana muuttuneet rajusti ja nykyaikainen asuminen on yhä monimuotoisempaa. Markkinoilla olevissa ratkaisuissa ei ole ratkaistu nykyajan vaatimuksia laadukkaista, kohtuuhintaisista ja yksilöllisistä asunnoista. Me ajattelemme asuntoa kolmiulotteisena kokonaisuutena, jossa asumisen eri toimintoja on sijoitettu asunnossa päällekkäin ja limittäin – tätä on CityCube. 


Laatu CityCubessa tehdään kestävillä ja ekologisilla materiaalivalinnoilla. Kohtuuhintaisuus saadaan aikaan puolestaan asuntojen hukkaneliöiden poistamisella ja pientaloasumisen ja kerrostaloasumisen hyvät puolet yhdistämällä. Yksilöllisyys tuodaan CityCubessa sisustusvaihtoehtojen kautta – valittavana on eri suurkaupunkien tämänhetkiset trendit. ”

Antti Heikkilä, arkkitehti SAFA

Laadukkaasti varustettu

Lattialämmitys, oma ilmanvaihtokone, laadukas keittiö ja tilava pesuhuone luovat puitteet ensiluokan asumiselle. Pääoven sähkölukko vapauttaa sinut avainten etsimiseltä. Tämä kaikki on suunniteltu juuri sinua varten! Oma, lämmin varasto piilottaa niin kausivaatteet kuin harrastevälineet silmistä silloin, kun niitä ei tarvita. Polkupyörille on omat pihapaikkansa ja autoilevalle löytyy lämpötolppapaikka omalta pihalta. Lisäksi jokainen CityCube-taloyhtiö on varustettu  sähköauton latausjärjestelmällä.

Ekologinen

Maalämpö yhdistettynä tehokkaisiin rakenneratkaisuihin pitää hiilijalanjäljen pienenä. Huoneistokohtaisten lämmin- ja kylmävesimittareiden avulla voit halutessasi seurata reaaliajassa vedenkulutustasi ja siten tehostaa vedenkäyttötottumuksiasi.  Vähävirtainen, mutta tehokas LED-valaistus auttaa kaikissa arjen askareissa ja himmennyksen avulla luot tunnelmavalaistuksen kädenkäänteessä.

Turvallinen ja helppo

CityCube tuo asumiseesi turvaa ja helppoutta. Uudessa asunnossa ei ole huolia putki- tai julkisivuremonteista, jotka voivat tuoda yllättäviä lisäkustannuksia jopa vuosikymmeniksi.

Kohteet

Hyvät joukkoliikenne-yhteydet

lämmitysmuotona Ekologinen maalämpö

valaistu
led-tekniikalla

Julkiset palvelut lähellä