Talokolmikko on
CUBESTA Oy

Ensimmäiset 15 vuotta toimimme nimellä Talokolmikko Oy,
uusi nimemme on 1.2.2019 alkaen ollut CUBESTA Oy.

UUSI, EKOLOGINEN JA VIIHTYISÄ ASUMISMUOTO KAIKILLE KAUPUNKILAISILLE

Katso vapaana olevat uudet City-kodit

Myynnissä

Espoon Puistolinna

Valmistuu 2019
» Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita
» 20-65 m²
» Jäljellä 10/27 asuntoa
Katso koti
Myynnissä

Espoo Bassenkylä

Valmistuu 2018
» Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita
» 31-56 m²
» Jäljellä 3/21 asuntoa
Katso koti
myyNNISSÄ

Järvenpään Puusinfonia

Valmistuu 2018
» Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita
» 23-31 m²
» Jäljellä 1/27 asuntoa
Katso koti
Ennakkomarkkinoinnissa

Kerava Kuparilinna

Valmistuu 2019
» Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita
» 24,5-62 m²
» Jäljellä 19/34 asuntoa
Katso koti
Myyty

Vantaan Studiokodit

Valmistunut 2016
» Yksiöitä
» 22 m²
myyty

Bassenmäen Bastioni

Valmistunut 2016
» Yksiöitä ja kolmioita
» 24-49 m²

Inspiroidu

Katso tästä

Uusimmat kodit

Tutustu galleriassa valmistuneisiin koteihin

Katso tästä

Uusimmat kodit

Live compact, live large

Kuutiosuunnittelun ansiosta kotisi neliöt tuovat lisää käytännöllistä tilaa ja mahdollistavat tehokkaamman tavaroiden säilytyksen. Tyylikkäät ja kestävät design-materiaalit ja kodinkoneet helpottavat arkea ja saavat kodin tuntuman kodilta. Lähelläsi ovat kattavat palvelut, liikenneyhteydet, luonto ja ulkoilu-, sekä harrastusmahdollisuudet.

arvonnousu

Unelma-asuntoa maksaessasi keräät varallisuutta itsellesi. Arkkitehtuurissa pyrimme kolmeen päämäärään: Kauneus, kestävyys, käyttökelpoisuus. Näihin päämääriin pyrimme aina Cubesta-kodeissamme lisättynä vielä sijainnilla.
15 v.

kokemus rakentamisesta

Olemme suunnitelleet ja sisustaneet laadukkaita koteja yli 10 vuoden kokemuksella. Innovatiiviset asunnot ovat rakennettu tulevaisuutta ajatellen ja ovat ekologisia ja viihtyisiä asua.
10 v.

rakennusvirhetakuu

Asetamme jokaisen Cubesta-kodinrakentamisen alkuvaiheessa 10 vuoden vakuudet taloyhtiön ja tulevien osakkaiden hyväksi.

REMONTTIVAPAA

Kotisi on valmis! Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on valmista ja viimeisteltyä, kodinkoneista, pölynimuriin. Voit keskittyä asumiseen ja heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi.

CUBESTA Oy – build a better future

Suunnittelemme ja käsittelemme kaikkea tilaa kolmiulotteisena kokonaisuutena, jossa asumisen eri toimintoja on sijoitettu päällekkäin ja limittäin. Siitä kertoo nimemme alku CUBE = kuutio. Cube-kodissa on helppo asua, viihtyä ja liikkua, pienellä hiilijalanjäljellä. Luomme puitteet kodin, taloyhtiön ja alueen uusillemahdollisuuksille. Rakennamme tulevaisuuden koteja jo tänään.

Cube-kotien neljä päämäärää:

kauneus
kestävyys
käyttökeLpoisuus
sijainti

Suunnittelemme ja rakennamme Cube-kodit kauniiksi. Ne kestävät aikaa konkreettisesti ja tyylikkäästi. Asumismukavuutta lisäävät viihtyisät pohjaratkaisut ja runsas luonnonvalo. Kodit sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella ja suunnittelu on tehty ympäristön ehdoilla. Asumiskustannukset pysyvät erittäin kohtuullisina edistyksellisen suunnittelun ja talotekniikan ansiosta.

Arjen helpotusta tuovat uudet mahdollisuudet ympäristöystävälliseen liikkumiseen. Taloyhtiöllä voi olla käytössään erilaisia sähköisiä kulkuvälineitä pyöristä autoihin. Suunnittelussa on huomioitu kulkuvälineiden säilytys- ja latausmahdollisuudet. Sähkölukot, robotti-imurit ja monet muut asumista helpottavat ominaisuudet ovat Cube-kodissa jo valmiina. Etätyötila ja laadukas SPA-osasto nostavat sinut arjen yläpuolelle. Sisustusmateriaalien ja -kalusteiden laatu on itsestäänselvyys. Yhteistä kaikille Cube-kodeille on ympäristökuorman minimointi ja hiilijalanjäljen pienentäminen jo suunnittelupöydältä lähtien.

Nyt myös yrityksemme nimi kertoo, mitä me teemme. Ensimmäiset 15 vuotta toimimme nimellä Talokolmikko Oy. Olemme rakentaneet pääkaupunkiseudulle erilaisia viihtyisiä koteja yksittäisistä omakotitaloista kerrostaloihin.

CityCube – live compact, live large

Laadukas asuminen ei tarvitse ylimääräisiä neliöitä. CityCube-kaupunkikodit ovat ihmisille, jotka arvostavat hyvää hinta-laatusuhdetta ja yksilöllistä kotia palvelujen lähellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on tärkeää, että sinusta tuntuu siltä, kuin asunto olisi suunniteltu juuri sinulle, pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

WOODCUBE – live urban, live green

Elä mukavasti, kuluta vähemmän. WoodCube-koti on tehty pohjoisen puusta. Rakennamme eheyttävän puutalon, joka edesauttaa ihmisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä kunnioittaa luontoa.

Puumateriaalilla on positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin. Puun on todettu vaikuttavan positiivisesti sisäilman laatuun, kodin kosteustasapainoon, viihtyvyyteen ja akustiikkaan. Tunnelmaltaan puutalot ovat ainutlaatuisia, koet niissä luonnon lämpimän kosketuksen. Maapallo kiittää valintaasi, koska hiilijalanjälki onWoodCube-kodissa pienempi kuin perinteisessä asunnossa.

CUBESTAN kodit arkkitehdin kädenjälkeä

Toimitusjohtaja, KTM

Ilkka Rainio

Me rakennamme Cubesta-asuntoja ihmisille, jotka arvostavat hyvää hinta-laatusuhdetta ja yksilöllistä kotia kattavien palvelujen ja liikenneyhteyksien lähellä. Minulle on tärkeää, että sinusta tuntuu siltä, kuin asunto olisi suunniteltu juuri sinulle, pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

P. 0400 823 000
Ilkka.rainio@cubesta.fi

arkitehti, safa

Antti Heikkilä

Asumistarpeet ovat viime vuosien aikana muuttuneet rajusti ja nykyaikainen asuminen on yhä monimuotoisempaa. Markkinoilla olevissa ratkaisuissa ei ole ratkaistu nykyajan vaatimuksia laadukkaista, kohtuuhintaisista ja yksilöllisistä asunnoista. Me ajattelemme asuntoa kolmiulotteisena kokonaisuutena, jossa asumisen eri toimintoja on sijoitettu asunnossa päällekkäin ja limittäin – tätä on Cubesta.

Laatu Cubestassa tehdään kestävillä ja ekologisilla materiaalivalinnoilla. Kohtuuhintaisuus saadaan aikaan puolestaan asuntojen hukkaneliöiden poistamisella ja pientaloasumisen ja kerrostaloasumisen hyvät puolet yhdistämällä. Yksilöllisyys tuodaan Cubestassa sisustusvaihtoehtojen kautta – valittavana on eri suurkaupunkien tämänhetkiset trendit.

P. 050 325 7666
antti.heikkila@cubesta.fi

”Tähän asti asumista on suunniteltu kaksiulotteisesti, Cubesta tekee asumisesta kolmiulotteista. Asunnon koko avaruus on otettu asuinkäyttöön, ei pelkästään lattia-ala.”

- ANTTI HEIKKILÄ, ARKKITEHTI SAFA