CityCube
Live Compact - Live LArge

CityCube on nimensä veroinen, kuutio kaupungissa. Tähän asti asumista on suunniteltu kaksiulotteisesti, CityCube tekee  asumisesta kolmiulotteista. Asunnon koko avaruus on otettu asuinkäyttöön, ei pelkästään lattia-ala. Siksi CityCube on uusi, ekologinen ja viihtyisä asumismuoto kaikille kaupunkilaisille!

CityCube on laadukkaasti varustettu. Lattialämmitys, oma ilmanvaihtokone, laadukas keittiö ja tilava pesuhuone luovat puitteet ensiluokan asumiselle. Pääoven sähkölukko vapauttaa sinut avainten etsimiseltä. Tämä kaikki on suunniteltu juuri sinua varten! Oma, lämmin varasto piilottaa niin kausivaatteet kuin harrastevälineet silmistä silloin, kun niitä ei tarvita. Polkupyörille on omat pihapaikkansa ja autoilevalle löytyy lämpötolppapaikka omalta pihalta. Lisäksi jokainen CityCube-taloyhtiö on varustettu  sähköauton latausjärjestelmällä.

CityCube on ekologinen. Maalämpö yhdistettynä tehokkaisiin rakenneratkaisuihin pitää hiilijalanjäljen pienenä. Huoneistokohtaisten lämmin- ja kylmävesimittareiden avulla voit halutessasi seurata reaaliajassa vedenkulutustasi ja siten tehostaa vedenkäyttötottumuksiasi.  Vähävirtainen, mutta tehokas LED-valaistus auttaa kaikissa arjen askareissa ja himmennyksen avulla luot tunnelmavalaistuksen kädenkäänteessä.

Edullinen hankkia ja ylläpitää

Uniikkia unelma-asuntoa maksaessasi keräät varallisuutta itsellesi. Silti asumiseesi kuluu vähemmän rahaa kuin vastaavassa vuokra-asunnossa.

Neljän ensimmäisen asumisvuoden kustannukset kuukaudessa ovat seuraavat (VMH 135 000 €):

Hoitovastike
130€  (5,4 €/m2)
Yhtiölainan korot
100€  (1,5% korko)
Oma asuntolaina
225€  (1,5% korko, laina-aika 25 v)
Asumiskulut yhteensä
455 €/kk

Viidennestä asumisvuodesta eteenpäin kustannukset kuukaudessa ovat seuraavat (VMH 135 000 €):

Hoitovastike
130€  (5,4 €/m2)
Yhtiölainan korot
385€  (1,5% korko, laina-aika 20 v)
Oma asuntolaina
225€  (1,5% korko, laina-aika 25 v)
Asumiskulut yhteensä
740 €/kk

Huom. Nämä ovat esimerkkilaskelmia, jotka on tehty vuoden 2016 korko- ja kustannustasolla. Oman asuntolainan koron määrittää lainan myöntävä pankki.  Korot ja kustannukset voivat muuttua ja muuttaa siten asumiskustannuksia.  Tarkista ensimmäisen vuoden kustannukset ja toisen vuoden kustannusarvio taloussuunnitelmasta ja oman asuntolainan korkoprosentti pankistasi.

CityCube on hyvä sijoituskohde

Investointilaskelma: 
Yksiö

Huoneistokoko
24m2  
velaton myyntihinta
135 000€  
Vuokratulot kuukauDessa
750€
Kuukausia
12
Vuokratulo vuodessa
9000€
Yhtiövastike kuukaudessa
130€
Yhtiövastike vuodessa
1560,00€
tulot vuodessa
7440,00
Pääoman tuottoprosentti
5,5%

Oheinen laskelma on arvio tuotoista ja  kuluista.

Vuokralainen lyhentää lainaasi jo ensimmäisestä asumisvuodesta alkaen!  Hanki itsellesi lainapäätös suoraan Aktia-pankista ja osta CityCube kodiksesi tai sijoitusasunnoksesi. CityCube on helppo vuokrata tai myydä, jos elämäntilanteesi muuttuu.