Mikä vakuutti Annan CityCuben valinnassa
Asiakastarina - Ilkka Rainio

Freelancemuusikko Anna kuuli vanhemmiltaan CityCube-asunnoista. Esitteen perusteella laadukkaalta ja valoisalta näyttänyt koti vakuutti Annan, ja asunnon valmistuttua tunne vain vahvistui. Uudessa kodissa asukasta miellyttävät erityisesti huonekorkeus ja tilava nukkumaparvi.

Asunto-osakeyhtiö Vantaan Studiokodit sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Tikkurilan ydintä. Muusikkona työskentelevälle Annalle kulkuyhteydet niin Helsinkiin kuin lentokentällekin ovat tärkeitä.

– Tässä on kävelyetäisyydellä kaikki peruspalvelut, mitä tarvitsee. Juna-asema on lähellä ja siitä pääsee nopeasti Helsinkiin ja lentokentälle, Anna kertoo.

UUSI KOTI LÖYTYI ESITTEEN PERUSTELLA

Anna ei ollut ajatellut asunnon ostoa aktiivisesti. Hän sai vanhemmiltaan esitteen Talokolmikon uusista kaupunkikodeista ja kiinnostui persoonalliseen tyyliin rakennetusta yksiöstä.

– Korkea huonetila alkoi kiinnostaa, ja tietenkin tämä nukkumaparvi ja iso parveke. Myös sijainti on omaan työhön nähden tosi hyvä.

– Tämä on ensiasuntoni ja mielestäni fiksu valinta sellaiseksi. Katsoin myös muita asuntoja, mutta ne eivät kiinnostaneet samalla tavalla. Tämän asunnon persoonallisuus houkutteli muita enemmän, Anna toteaa.

”Tähän oli valittu valmiiksi laadukkaat materiaalit”

 

Kun Anna varasi asunnon, oli taloyhtiön rakentaminen vasta alkamassa. Alusta asti rakennusprojektissa mukana ollut Anna olisi päässyt halutessaan vaikuttamaan uuden asunnon sisätiloihin, mutta tykästyi Talokolmikon valitsemiin materiaaleihin. – Suunnittelu on tehty todella fiksusti - kaikki on sijoitettu oikein. Materiaalit olivat laadukkaita ja hyvin valittu etukäteen. Tein ainoastaan keittiön osalta ihan pieniä muutoksia, Anna toteaa.

”Hukkaneliöitä ei ole missään!”

Annan asunto valmistui vuoden 2016 toukokuun lopussa. Asumista uudessa kodissa on takana nyt noin kolmen kuukauden verran. Kiitosta Annalta saavat niin Talokolmikon kanssa hyvin sujunut yhteistyö kuin uusi, avara asuntokin.

– Vaikka asunto on neliöiltään todella pieni, vain 22-neliötä, tämä on silti tilava ja hyvin suunniteltu. Kun kävin täällä rakennusaikana, pieni koko kauhistutti, mutta valmiissa asunnossa parvi tuo hyvin lisätilaa, eikä hukkaneliöitä ole missään, Anna kehuu.

– Ehdottomasti uskaltaisin suositella vastaavaa asuntoa ja Talokolmikkoa yrityksenä. Heidän toiminnastaan jäi todella luotettava, asiakasta kunnioittava ja palveleva kuva, Anna kiittää lopuksi.

Katso tästä

Katso tästä uusimmat kodit